Keramiker i coronatider

Ett år i coronatider har vi alla varit med om. Personligen tacksam för hälsan. Men "inställt" är vår vardag, inga fester, inget stort firande av födelsedagar, bröllop. Ja ni vet... Behovet av gåvor har minskat radikalt, mindre pedagogiska uppdrag. Men aldrig förr har jag fått så mycket förfrågningar på drejkurser, ateljékurser som jag fått tacka nej till. Långt inom oss har många hittat sin lust att prova på leran. Vi som har det som yrke märker det. Lera är magiskt.

Det känns underbart att ha egen ateljé och 40 års erfarenhet att arbeta ensam. Jobba hemma är vardag för mig. 

Men något mer än våren ligger i luften. Har vi tur vänder det långt borta i horisonten.

Åter kan jag drömma om nya utställningar, uppdrag, möta kunder och öppna upp ateljékurser. Gissa om även jag har behov att få se utställningar, höra musik, se teater, träffa folk. Har vi inte kultur har vi inget liv. Vi behöver kultur!


Äldre post Nyare post


Lämna en kommentar